Followers

Khamis, Januari 01, 2015

Kelebihan Beutskin Essence dan SNE kapsul..

Assalamualaikum w.b.t...

Entry baru sila scroll down ye..:)

Ummi nak sharing kelebihan2 menggunakan beutskin esssence dgn SNE kapsul selain memutihkan kulit...

ok..sebelum tu,ape perbezaan Beutskin Essence dan Sne kapsul..

Ramai orang tanya apa beza KAPSUL SNE DAN BE???
 Jawapannya:

 SNE ni macam makanan 'wajib' dalam produk SNE Marketing sebelum kita cuba yang lain.Badan kita terdedah kepada penyakit kerana persekitaran, pemakanan, stress dan lain-lain. Dan tanda-tanda penyakit itu hanya muncul di peringkat ke dua iaitu peringkat pertengahan, badan dan mula protes dengan
 sakit-sakit, lenguh-lenguh, pening, lesu dan malas. Kiranya macam SNE ni membantu menyelesaikan masalah ini sebelum dibantu oleh BE dalam menyelesaikan masalah kulit.

 Maksud saya disini,kedua duanya mempunyai kandungan buah seabuckhtorn tetapi SNE mengandungi kandungan buah seabuckhtorn lebih tinggi(100%) berbanding BE(30%).BE pula kandungannya lebih untuk khasiat bagi kulit.Katakanlah seseorang itu mempunyai masalah/penyakit lain dalam badan,SNE akan merawat segala masalah dalam badannya dahulu tetapi kalau dia hanya ambil BE sahaja,BE tak mampu nak rawat masalah dalam badan dia dengan kandungan buah seabukhtorn yang rendah.Jadi,kesan pada kulit tak berapa nak berkesan la sebab masalah dalam badan belum dapat diselesaikan dahulu.Jadi,cara makan perlu lah betul dan kesannya bergantung pada individu.Paling lama diambil adalah 3 bulan.




Beutskin essence boleh digunakan masa dlm pantang dan menyusukan bayi..
INFO HEBAT YG PERLU ANDA TAHU LAGI MENGENAI

♥ BEUTSKIN ESSENCE ♥



Beutskin Essence bkn shj utk mendptkan kulit putih kemerahan seluruh bdn..tetapi byk khasiat lain yg perlu anda tahu seperti....



*jika ibu2 yg breastfeed..ia akn perbanykkan susu bdn...
** ia bagus utk dalaman wanita seluruh bdn

**ibu2 yang berada di dalam pantang juga boleh

amalkan Beutskin Essence

** ia juga blh mengetatkan Miss V kita...malah

mencantikkan nya seperti anak dara bg yg dah kawin

& yg ada anak...

** ia blh tegang & montokkan breast....

** ia blh firmingkan muka ...& tiada lg dagu berlapis n pipi

jatuh..malah pipi akn naik gebu spt dicucuk botox

** ia juga menambahkan rangsangan seksual bg suami

isteri

**ia juga menaikkan peranakkan/rahim wanita yg

jatuh...
** ia juga menghilang/memudarkan kesan

jerawat/jeragat..mlh wajah akn

berseri2 dan cantik.....

dan byk lgi....




Ukt kesan yg lg bagus amalkannya

sekurang-kurangnya 3 bulan ......

Dan juga boleh diamalkan masa mengandung...
dan setelah memakan SNE akan nmpk prbezaan dr yg x mkn SNE..;)

PAKEJ LENGKAP - CANTIK + PUTIH + GEBU + SLIM.

KAPSUL SNE
KAPSUL SNE menggabungkan minyak biji Seabuckthorn dengan Mukopolisakarida Makromolekul sebaga ramuan aktifnya, diekstrak dan diperhaluskan dengan penggunaan teknik pengekstrakan superkritikal karbon dioksida. KAPSUL SNE berkesan untuk menyingkirkan toksin danradikal bebas, meningkatkan system imun, mengaktifkan sel-sel otak, system saraf dan system endokrin, serta menyelaras dan membaik pulih sel-sel badan, untuk mencapai tahap metabolism yang optimum.

6 CIRI UTAMA 

• Melanjutkan usia

• Menyuburkan dan mencergaskan sel

• Menyelaras dan membaik pulih sel

• Mengandungi kesan anti-bakteria

• Menyeimbangkan system badan

• Membersihkan darah dan membantu dalam proses detoksifikasi.


 PAKEJ ZURIAT


SNE kapsul + Beutskin


-Khasiat SNE kapsul & Beautskin.. Sila rujuk di produk SNE...


DOS PENGAMBILAN :-


Untuk SUAMI
SNE kapsul di ambil 2 biji pagi sblm sarapan & 2 biji malam sblm tido


Untuk ISTERI

- 2 kotak SNE kapsul ----& di ambil 2 biji pg sblm sarapan & 2 biji mlm sblm tido,teruskan pengambilan sehingga habis 1 kotak

- masuk kotak ke 2,sila ambil 2 biji SNE kapsul + 2 biji Beautskin sblm sarapan & 2 biji SNE kapsul + 2 biji Beautskin sblm tidur. 



setiap kotak sne kapsul dan juga beutskin essence ada 60 biji kapsul..



SNE Kapsul RM250 free postage

Beutskin Essence RM260 free postage



##dgn pembelian pertama automatic menjadi ahli SNE, dgn pembelian seterusnya dgn harga ahli yg lbh murah..



For order email ummi

boleh juga sms/whatsapp/viber ummi

0197596510

dan sesiapa nak direct order ngn ummi bankin ke acc maybank 151071027292 noor zaida ahmat..if dah bankin just inform ummi melalui sms/whatsapp/viber no diatas ye..penghantaran akan di pos keesokan harinya bila payment dibuat..


ok..ingat pesanan dibawah :

hati2 bila ada org yang tawarkan hrga BE di bawah rm200. sbb ramai komplen baru-baru ni ada 1page jual rm190 je dan ckp ready stok.. lepas cstmr rmai bnk in page tu dah gagal di kesan.. kes ke2 siang tadi ada peniaga online yang menipu konon stok BE ready kat dia.. masuk beribu2.. nampak sengat menipu. sedangkan stokis negeri pn dapat 100ktk jer, apa lg dia stokis mobile. kes ke3, ada 1 group yg offer BE pada harga murah. tgh berleluasa sekitar Pahang. dia jual serendah rm69.. ni tiruan.. so, kalau nk beli pastikan dari centre dan stokis yang sah...;)


yayy~~


 sudi-sudilah klik sini ye..TQ.. 

21 ulasan:

gigi berkata...

Kalau nak pregnant boleh ambik SNE+be. Pas tu day confirm pregnant Lena henti mkn be ke?

Tanpa Nama berkata...

Askum kak,kla pregnant blh mkn ke kak,takde side effect ke? Tq

Tanpa Nama berkata...

aku bertanya...
ada produk utk lelaki tak?

ummi zayda berkata...

sne sesuai tuk sume golongan..kalau pregnant cuma ambil sne kapsul sahaja,dah bersalin boleh consume be ngn sne sbb be boleh mengecutkan rahim..nak pregnant ambil sne ngn be

Tanpa Nama berkata...

Salam. .if nk kulit putih kalau mkn beutskin je boleh x?

Tanpa Nama berkata...

Utk masalah eczema dan alahan produk mana yg sesuai

gren lyee berkata...

Kalau nak yg asli macam mana nak tahu ye?

Tanpa Nama berkata...

Salam.. Kalau kite mkn sne jea blh ke kulit kte putih??

ummi zayda berkata...

tanpa nama : mkn beutskin sahaja boleh juga mencerahkan kulit..
mkn beutskin dan sne kapsul boleh mengatasi masalah eczema

gren lyee :beli dgn agen yg sah mcm saya ;)

Tanpa Nama berkata...

Antara SNE dan BEUTSKIN yang mana paling cepat berkesan??

bilahatiberbicara berkata...

Satu kotak berapa capsul?

Tanpa Nama berkata...

Satu kotak beutskin berapa biji capsul?

ummi zayda berkata...

dedua cpt brkesan..dlm ada 60biji kapsul

Tanpa Nama berkata...

Klu start sne bpe lm kne amik? Sblm amik be shj?

ummi zayda berkata...

amik sne paling kurg sekotak..sblm amik be atau mkn serentak ngn be

jue berkata...

Salam... Kalo utk kuruskan bdn akak ade jual x...??? Huhu...

ummi zayda berkata...

wslm..jue..ade tuk kuruskan bdn..akk suggestkan b'ramping coffe..scroll down blog akk ni..

Amar Mohamad berkata...

Lelaki bleh makan x??saya nk kulit putih jugakk..tq

Tanpa Nama berkata...

Sya beli kat centre RM 200 orie ke tu?

ummi zayda berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
ummi zayda berkata...

Amar mohd : lelaki boleh mkn ;)
tanpa nama: tu sya x sure...yg sya jual mmg hrga pasaran