Ahad, September 18, 2011

Sikembar ngan angry birds..

Entry raya nnti ummi update ye..ni ummi nak cite yg anak kembar ummi trsayang ni giler betol ngan agry birds..
trutama si apis ni...pandai main game plak tu..ummi dia x pandai nak main, tp da lama2 main akhirnya ummi pon da gian main game angry birds..adeiiii...

ni anak ummi yg main,ummi yg main x upload la..wat malu je..heheheh~~

dan one day tu ummi terpikir nak beli mainan angry birds...
 masa nak beli ni ummi tnya sikembar ni,nak burung yg mane...
ummi tunjuk burung merah,x nak...x best...
nak yg itam,sbb ada bom...loh,nak beli pon pilih karektor gak...dua2 nak itam plak tu..
x nak kaler lain...at least si ummi amek yg merah tuk ummi plak...
ummi pon nak gak...sangkut kt hp je...heheheh
hehehehe...angry birds tgok tv...
 api ngan angry birds...apesal senget ni...da rotate td..
malasnya nk upload blk....
 hp ummi ngn  angry birds...hehehehe...






 sudi-sudilah klik sini ye..TQ..
 

4 ulasan:

lurun namzar berkata...

comel jer angry bird tue trgantung kt hp. :)

Ummi Zayda berkata...

hehehehe...cam umminye...

KhaiRin berkata...

mcm peminat tegar AB!

Ummi Zayda berkata...

satu family peminat tegar AB