Khamis, Oktober 04, 2012

Diet Ummi..



Assalamualaikum w.b.t..


Selamat mlm frenz ummi..ummi nak sharing tntg diet ummi..
Ummi sblm ni agak brisi jugakla sbb brt lbh 60kg...kategori gemuk tu..tp sejak ummi jumpa satu product yg bleh menurunkan brt bdn, ummi apelg order la...slps sari dua mkn acai berry plus ni, selera mkn ttiba down...mkn x byk, wat keje pon x ingat nk mkn sbb perut x lapar langsung..kalo wat keje umah,peluh kuar ngn byknye...mcm mandi...hehe..(pic botol acaiberry abc plus diatas)

Dan dgn jayanye brt ummi turun sbyk 7kg..alhamdulillah..kire seluar zaman anak dara da bleh pkai..hahaha..pas tu ummi just skip je mkn sbb nk tgok selera mkn adakah still sama atau sebaliknye...tu pon ummi langgar pantang iaitu suka minum ais...padahal tu pantang larang yg ptt kna ikut, ni...dasar degil gini la...


Ummi keep maintain ngn amalkan minum oat iaitu nesvita oat...mmg bleh tahan kenyang gak la..huhu..
Okies...sharing ummi kali ni..mata da ngantuk bangat ni...




#sesiapa nak order acaiberry bleh order ngn ummi dgn harga rm120sebotol..tahan sebulan tau..huhu
Nak order komen entry ni or email ummi iaitu    zayda5646@yahoo.com.my..




Yayy~~


2 ulasan:

PurpleSakura berkata...

ngah..senget kepala aku nk tengok botol acai tu..
ko ni agak2 la..mencabar org nk tgk je..haha

Ummi Zayda berkata...

huhu..ni sbb aku upload dr tab aku, skali pic x bleh rotate..aduyaii..sblm ni update dr hp aku bleh rotate..yg aku pelik blgger droid ni install dr android yg sama tp setting lelain plak..ni, da btolkan blk..hehehe