Ahad, Mac 20, 2011

Tak sume botol susu Avent BPA free...


hadoiii~~~ camne ni,ummi baru je beli botol susu avent,ummi tak pasan plak yg ummi baru beli ni BPA free ke tak,tp tak silap ummi rasanye BPA free...ummi ada terbaca blog Mama Kembar 3 ni nak tau gak info tentang botol susu ni,biase la..si ibu la yg paling prihatin ngan kesihatan ngn keselamatan anak2 ni..

dan ummi ada set botol susu avent yg lama,tp tu kt taska..mmg tinggal je kt sana..malas nak pikul hari2 botol susu bile time anta anak2 ke taska..kt taska mmg anak2 ummi jarang minum susu sbb dah suka sgt berkawan sampai lupa nak minum susu..cm tu la bila time berjalan..susu mmg tak hengat nak minum..suka minum air kotak Dutch Lady or Milo..hurm~~

ummi nak beli botol susu avent yg kaler kuning la..insyaallah gaji nanti..skrg pokai la..bukan murah botol susu Avent ni..tp tuk anak mmg tak per la kan..



sudi-sudilah klik sini ye..TQ..
 

4 ulasan:

Afne berkata...

as salam.

klu tak silap afne bottle avent yg jual nowadays semua dh bpa free cuma beza PES (kekuningan) ngan PP (putih kelabu skit). tp tak tau la klu ada sesetengah tmpt msh jual yg lama sbb nk hbskan stok.

Huszaini berkata...

Tuan tanah, nanti jemput datang ke Jom Berkelah 2 yer!!

http://amrafahan.blogspot.com/2011/03/jom-berkelah-dengan-geng-kembar-ke-2.html

mas saari berkata...

salam singgah n follow sini
bestnya ada anak2 kembar!

salam perkenalan ok!
sekarang memang kena berhati2 kan bila nak beli botol susu baby

Tanpa Nama berkata...

salam, saje jejaln tgk blogs kembar nih...saya suggest tuan tanah tgk blog nih; secretarcade..sy rase dia jual brg avent murah sket dr tempat lain. ^^-aida