Sabtu, Jun 09, 2012

Bathroom Extendable Pole Shelf from Cosway..

Assalamualaikum wb.t..


Tempohari ummi brkenan 1 shelf ni kt katalog baru Cosway..(biase la kalo keje opis ni kbykannye ade yg keje part time jual brg2 dlm katalog ni..)
so..ummi ngn kwn ummi g la stokis cosway nak beli shelf yg ummi brkenan sgt tu...



yezzaaa...





v






actually price Rm79.90
tp guna point fren ummi Rm39.90..jimat +-40 kan..:) 
Do it my self...no tools needed...
pd awalnye ummi pening gak..tp ade illustration ummi hentam je la...

 da jd...


shelf sblm di letakkan my toiletries...
pnjangnye spai syiling tau...bleh diubah suai kalo nak ltk tmpt mcm pic bwh ni..


versatyle...



ok..da siap 





v









slps diletakkan toiletries ummi..ade plak model x brbayo interprame...
wokeh..ummi zoom dr jauh tuk nmpk rupa sbnr...
yess...cantik skit bathroom ummi..kalo x mcm brsepah plak..hehehe~~


nak beli lg brg2 kt cosway ni..ingat lg dulu masa mak ummi jd dealer cosway gak (skrg x daa..), tp cuma jual brg2 mcm skin care, body care and mcm2 la..x brkenan..skrg mcm2 tau..mainan bdk2 pon ade..cantik2..
yg senangnye kita x yah buang masa cri brg yg nak sgt kta beli dgn g kedai, pasaraya la tp x jumpa yg berkenan..kali ni tgok je katalog yg mane brkenan dihati pastu g stokis kta tgok brgnye..ok x..kalo ok apelg rembat la..hehehe...mcm beli on9 gak la...

okeh..tgh pikir nak decorate ape lg...hehehe~~



yayy~~


sudi-sudilah klik sini ye..TQ..
 

2 ulasan:

lurun namzar berkata...

klu cosway, saya biasa beli dr bioglo. brkesan. :)

Ummi Zayda berkata...

owh ye ke...