Rabu, Januari 19, 2011

bertambah lg ahli keluarga baru..

ini pic anak ummi kakak alya masa umur 5 hari..comeiii ngat..rasa rindu masa dorg kecik,mcm nak baby lg la..huhu~~
tak lama lg ahli keluarga family kat kampung bertambah la ye..makcik ummi yg duk sblh umah mak ummi di kampung akan dpt cucu sulung tak lama lg,maknanya cousin ummi k.yong qistina tgh prgnt skrg,insyaallah akan bersalin bulan 4 nnti..sekarang dia keje kat Putrajaya..
ni cousin ummi k.yong..pic kawen die..=)
cuti raya cina ni macik ummi a.k.a cik do nak wat kenduri kesyukuran tuk anaknya yg prgnt tu,mak ummi pon nak wat gak majlis kesyukuran adik ummi kima dapat kursus perguruan KPLI..ummi dlm dilema nak blk ke tak kmpg ni..ayah tak boleh cuti rasanya,tp ummi cam nak blk sndri ngn adik ummi tp...tp lg..sian ayah asyik kena tinggal je..sob..sob..tak syok tau ayah takde,cam tak cukup korum je..
blk ke tak,blk ke tak...blk ke tak..???

yayy~~

2 ulasan:

http://aniesandyou.blogspot.com berkata...

taniah!

ida berkata...

alahai..dilema yer ummi..kalau ayah izinkan apa salahnya balik..heheh