Isnin, Februari 21, 2011

Pesta Layang layang antarabangsa 2011..


yea~da lama tak update cite ummi ye..asyik update tentang info je..mood malas masih menebal lg..ntah nape..kali ni,da de mood skit sbb weekend baru2 ni ummi g festa layang2 antarabangsa kt pasir gudang..mmg puas hati la..last year g tak banyak sgt layang2 yg duk terbang..kali ni..mmg syok abih..wlpn org brduyun2 datang..ok..kita layan n cuci mata tgok pic2 ni ye..
ok..masa ni menteri besar johor Dato' Ghani Othman baru lps merasmikan rekod baru iaitu menaikkan layang2 sbyk 3000 layang2 oleh pelajar sekolah..ummi baru sampai so..tengok dr jauh la..tak nampak plak layang2 nya lagipon angin tak de la masa ni..tu yg layang2 tido lg kot..
 antara gerai yg jual layang2..
ummi jalan2 dulu cuci mata n cari port tuk nak makan..perut da lapar ni..saja tak nak makan kat umah..hehehe
 kalo da ternampak belon ni..WAJIB beli..kakak amek minnie mouse,apis amek spiderman..
 makan char keuy teow..ngn air kelapa..
 ha..layang2 da bangun..banyak da naik..
 apis..masa ni belon dia tak terbang lagi..
 suka tengok..kalerpul tau..
waaa~~da byk..mcm2 bentuk tau..
haii~~ :P
 view dr belakang ayah,apis n kakak....=)
 nape kakak wat muka gitu..tak tantek la..

 upin ipin pon ada..
 tu la..ummi da ckp,jgn pegang belon tu..ikat kt tangan..da trlepas..abih cite la..tu yg muka apis monyok je..baru pas nangis sbb belon nye terbang jauh tinggalkan dia..huhu~~
 nak blk da masa ni..still ramai org lagi
kul 6++ pm..tp masih ramai brduyun masuk..sbb ada konsert mlm tu..ummi mls la nak layan la..

yayy~~

sudi-sudilah klik sini ye..TQ..
 

5 ulasan:

~izan~ berkata...

wah ummi,izan baru pegi smlm tp g kejap je,panas.pastu hari akhir plak tu.tgk sket2 je =D

belon tu mmg jd mcm wajib belikan,sbb anak2 izan pun sama sibuk nk belon tu hehe...

http://aniesandyou.blogspot.com berkata...

tringin nk g..ntah bla dpt nyer

Jieda berkata...

Oh ye..saya pergi petang sabtu tapi nampak layang2 yang besar dan pelbagai bentuk tu sekejap je

Ummi Zayda berkata...

rugi tau sape yg blom pegi...
izan & jieda: nape dpt tgok kejap je..

ida berkata...

wahh meriahhhh