Sabtu, Februari 26, 2011

Ummi Zayda 1st Giveaway..yayy~~ are CLOSED..

Dengan ini..ummi zayda 1st giveaway telah tutup dgn rasminya...
dan juga..minggu depan ummi akan umumkan siapakah 3 orang yg bertuah akan memenangi hadiah telephone unik spt diatas dan juga hadiah yg lain..nape lmbt??...adeii~~minggu ni ummi amatlah bz..ni pon curi2 masa update blog ni..ntah apa yg di bz kan ye..org lain pon keje gak kan..huhu~~

dan juga thankz a lot pd yg join GA ummi ni..sambutan yg amat menggalakkan,tak sangka penyertaan sampai 115 org..huhu~~terharu sgt2..makacih sume sudi luangkan masa tuk join GA ummi ni..sabar ye menunggu result nye ye..

ok..yayy~~


sudi-sudilah klik sini ye..TQ..
 

5 ulasan:

Fadzillah Kamarudin berkata...

menunggu result...

+ 1HB...

Ummi Zayda berkata...

thankz tggu..makacih..

MiMie AddNin berkata...

ok akak..
saye sabar tunggu ni..
kalu tak sabar, nnt saye call umah akak pakai telefon botol air saye tu..
unik gak tu kan?
hehehe

Ummi Zayda berkata...

xoxoxoxo..bleh sgt..mimie kol je akak kalo akak lupa..huhu

Lorna berkata...

ader ke rezki tuk sy? huhuhu....;p